Dr. Alexandra Cazan

Dr. Alexandra Cazan a absolvit facultatea de tehnică dentară din cadrul Universității Titu Maiorescu în 2010 și, din dorința de a ajuta oamenii, s-a înscris la facultatea de Stomatologie a aceleiași universități, pe care a absolvit-o în 2018.

A participat la diverse cursuri de specializare, cum ar fi Protetica fixă – preparații neghidate și ghidate, tehnici de amprentare și cimentare în 26-27 noiembrie 2021, cursul de Compozit anterior direct de la A la Z în 18 februarie 2022, Compozit posterior direct de la A la Z în 19 noiembrie 2022, Preparări pentru restaurări estetice – tot ce trebuie să știi în 15 septembrie 2023, și Protetica pe implanturi din cadrul programului Learning by doing în perioada 16 septembrie – 16 decembrie 2023.

Dedicarea și pasiunea ei pentru domeniul stomatologic s-au reflectat în participarea constantă la cursuri de perfecționare și workshop-uri, ceea ce i-a permis să se familiarizeze cu ultimele tehnici și materiale din domeniu. Această angajare neobosită în formarea profesională a consolidat baza teoretică și practică necesară pentru a oferi pacienților îngrijire de cea mai înaltă calitate.

Prin abordarea sa empatică și orientată către pacient, a reușit să câștige încrederea și aprecierea celor care i-au trecut pragul cabinetului.

Întotdeauna în căutarea excelenței, ea consideră că educația continuă în domeniul medical este cheia spre a oferi servicii stomatologice care nu doar că îndeplinesc, ci depășesc așteptările pacienților. Aceasta este motivată de convingerea că fiecare pacient merită acces la tratamente dentare inovatoare, care să contribuie la îmbunătățirea sănătății și calității vieții lor.

Mai mulți medici

Ai nevoie de ajutor?