Aparat dentar metalic pentru

COPII ȘI ADULȚI

Zâmbetul este cel mai de preț accesoriu, iar un zâmbet perfect trebuie întreținut prin vizite regulate la medicul stomatolog, încă de la cele mai fragede vârste.Tratamentul ortodontic este cea mai bună soluție pentru a trata cazurile complexe de înghesuire dentară și poate fi aplicat atât în copilărie, cât și la maturitate.

Din ce este format un aparat dentar metalic?

Bracketi metalici – sunt realizați din metal și sunt aplicați direct pe suprafața dinților. Au rolul de a menține fix arcul ce va ajuta la mișcarea dinților spre o pozitie corectă.

Arcul metalic – este un fir de sârmă care se atașează pe dinți prin intermediul bracket-urilor.  Poate fi realizat fie din oțel inoxidabil, fie dintr-un aliaj de nichel și titan. Grosimea și rigiditatea arcului determină gradul de presiune care este generat asupra dinților ce necesită corecție. Tratamentul începe cu arcuri subțiri, elastice, care sunt înlocuite cu arcuri rigide pe măsură ce dinții se aliniază.

Ligatura elastică (modul elastic) – un elastic mic de cauciuc care menține arcul la nivelul bracket-ului. Poate avea culori variate pe care pacientul le alege în funcție de preferințe. Ligaturile elastice se înlocuiesc la fiecare control al aparatului.

Cât timp este recomandat să porți aparat dentar metalic?

Un aparat dentar metalic poate fi purtat pentru o perioadă de la 6 luni până la 2 ani. Durata tratamentului ortodontic variază în funcție de complexitatea problemelor dentare. De asemenea, există și alte criterii ce pot prelungi sau diminua durata de purtare a aparatului dentar metalic, precum:

  • Distanța dintre dinți;
  • Starea de sănătate a dinților, gingiilor și oaselor de sprijin;
  • Strictețea cu care pacientul respectă recomandările medicului.

 

Perioada poate fi determinată cu exactitate doar de către medicul ortodont care urmărește îndeaproape cazul pacientului.

La Clinicile Dr. Ardeleanu primează confortul pacienților, medicii noștri punând accent pe experiența pacienților în clinică. Aici vă vor fi explicate toate procedurile și veți avea parte de tratamente de calitate, la prețuri accesibile, realizate de medici supraspecializați, empatici și răbdători.

Care sunt avantajele unui aparat dentar metalic?

  • Tratament accesibil, costurile fiind reduse;
  • Foarte rezistent și durabil în timp;
  • Este una dintre cele mai eficiente metode, rezultatele fiind vizibile rapid;
  • Eficient atât în cazul copiilor, cât și adulților;
  • Este potrivit pentru o gamă largă de anomalii dentare;
  • Poate fi personalizat cu ușurință datorită elasticelor colorate.
aparat-dentar-lp-1 aparat-dentar-lp-2

Dorobanți | Aparat metalic fix | Dr. Teodora Zburliș

Cât costă un aparat dentar metalic?

Aparatele dentare metalice sunt cunoscute pentru eficiența lor ridicată, dar și pentru costurile foarte accesibile, raportul calitate-preț fiind unul foarte bunCostul unui aparat dentar metalic este de 2400 RON/arcada, însă luna aceasta în cadrul Clinicilor Dr. Ardeleanu prețul unui aparat dentar metalic este de doar 999 RON/arcada!

De ce să alegi Clinicile Dr. Ardeleanu când ai nevoie de aparat dentar?

Medici ortodonți experimentați
Rapiditate

Tehnici moderne

Raport foarte bun calitate-preț

Plată în rate

Proximitate

Aparat dentar începând de la

999 LEI*

Campania se desfășoară în perioada 1 mai 2023 – 31 decembrie 2023 și este supusă unor condiții specifice. Prețurile pot varia în funcție de clinica aleasă pentru achiziționarea tratamentului. Pentru a obține cele mai recente informații despre prețuri, vă încurajăm să contactați echipa noastră de asistență pacienți la 031 99 63.

PROGRAMARE APARAT DENTAR

Ai nevoie de ajutor?