“În copilărie am avut un vis. Muncesc pentru el, cred în mine și în puterea nelimitată de a da culoare visurilor mele.”

Dr. Virginia Ardeleanu

Cine suntem?

Clinicile Dentare Dr. Ardeleanu este o rețea de clinici stomatologice moderne, cu locații în București (Dorobanți și Cotroceni), Giurgiu, Oltenița și în curând Slobozia și Călărași. Echipa noastră medicală multidisciplinară este formată din medici supra-specializați, cu experiență dobandita atât în spitale, cât și în practica privată. Oferim o gamă largă de servicii dentare, inclusiv stomatologie generală, pedodonție, endodonție sub microscop, ortodonție (aparate dentare), protetică fixă și mobilă, estetică dentară, chirurgie orală și implantologie, radiologie dentară, parodontologie și tratamente cu laser.

Misiunea noastră

Rețeaua de Clinici Dr. Ardeleanu și-a conturat misiunea în jurul unui angajament etic, menit să ofere servicii de stomatologie excelente la prețuri accesibile pentru întreaga familie.

Această misiune este o manifestare a dorinței noastre de a face o diferență semnificativă în domeniul stomatologiei, de a asigura un serviciu de calitate, indiferent de vârstă sau statut social.

Dr. Ardeleanu este înțeles ca un doctor al comunității în care suntem prezenți. Acordăm atenție fiecărui pacient, înțelegând nevoile și temerile lor. În cadrul acestui ecosistem medical multidisciplinar, pacienții pot găsi toate specialitățile de care au nevoie, fie că este vorba de ortodonție pentru un copil, parodontologie pentru un adult, implantologie pentru un senior sau estetică pentru un tanar.

Pe lângă aceste servicii stomatologice specializate, clinica Dr. Ardeleanu se distinge prin furnizarea unor servicii de stomatologie generală și preventivă de calitate. Preventia este adesea subestimată în cadrul sistemului medical, dar este esențială pentru sănătatea orală pe termen lung și reduce necesitatea unor tratamente mai costisitoare în viitor.

Dr. Ardeleanu își propune să extindă accesul la serviciile sale prin dezvoltarea la nivel național. Asta înseamnă că misiunea nu este limitată la locațiile existente, ci se extinde la toți românii, indiferent de locul în care locuiesc. Aceasta este o parte integrantă a misiunii noastre, care subliniază angajamentul față de accesibilitate și îngrijire de calitate.

Dr. Ardeleanu se bazează și pe echipa sa medicală de elită. Profesionalismul, pregătirea constantă, experiența în spitale și practica privată sunt elemente esențiale care contribuie la calitatea serviciilor oferite. Fiecare medic se angajează să se îmbunătățească și să crească pentru a oferi cele mai bune servicii pacienților.

În concluzie, misiunea Dr. Ardeleanu sunt serviciile stomatologice de înaltă calitate, la prețuri accesibile, tuturor românilor, indiferent de vârstă sau locație. Facem medicina de calitate, accesibilă tuturor.

De unde a plecat totul...

Cu mulți ani înainte de apariția Clinicilor Dr. Ardeleanu a fost dorința de a deveni medic a Virginiei Ardeleanu, fondatoare Clinici Dr Ardeleanu. 

’Provin dintr-un mic oras de provincie. Decizia de a deveni dentist a fost legata de experientele nereusite si traumatizante pe care le-am avut in copilarie, intr-un cabinet stomatologic. La adolescenta mi-am dat seama cat de important este pentru un copil sa aiba un inceput corect in ceea ce priveste sanatatea orala. Nu a fost cazul meu. Dar mi-am propus sa ajut alti copii sa nu treaca prin aceleasi experiente. Visam sa fiu medicul comunitatii mele. Sa salvez fiecare dinte distrus. Sa ii fac pe copii sa vina la dentist fara teama. Si am devenit medic stomatolog.

Dupa facultate, imi doream un loc al meu unde sa lucrez. Vroiam ceva dragut, care sa ma reprezinte. Si obligatoriu, sa includa un cabinet de pedodontie, tratamentele pentru copii fiind importante pentru mine. Si asa a aparut clinica din Oltenita, orasul meu natal. Mi-am dorit sa fac ceva in orasul meu, pentru orasul meu.

Cum am construit

La scurt timp dupa ce am deschis prima clinica, s-a umplut programul meu. Eram doar eu si asistenta. Lucram si la adulti si la copii. Imi placea atat de mult ceea ce faceam, nu mai conta nimic altceva. Dar am vrut sa ajut mai multi oameni. Dar ziua mea mea avea tot 24h, aveam tot 2 maini cu care puteam lucra. Atunci am inceput sa imi strang langa mine oameni care au aceeasi gandire ca a mea, care practica meseria de medic din pasiune. Si au luat nastere Clinicile dentara Dr Ardeleanu”

Căldura familiei...

La 3 ani de la deschiderea primei clinici am deschis cea de-a doua clinica, in Bucuresti. Aceasta a fost gandita ca un hub de tehnologie care va ajuta si celelalte clinici. In proiect sunt deschiderea altor clinici in orase mai putin dezvoltate, unde nu exista serviciul de pedodontie si preventie.

Pe langa cabinetele de copii am integrat si cabinetele de adulti. Aici am creat un spatiu primitor, cald, care sa te faca sa uiti de frica de dentist. Investim in permanente in echipamente inovatoare, care sa ne ajute sa realizam tratamente de calitate.

Vrem sa fim clinica familiei tale! Vrem sa vedem copiii crescand sub ochii nostrii. Vrem sa ii invatam ca e mai bine si mai usor sa prevenim decat sa tratam. Ei sunt viitorul nostru si in ei merita sa investim!

“În copilărie am avut un vis. Muncesc pentru el, cred în mine și în puterea nelimitată de a da culoare visurilor mele.”

Dr. Virginia Ardeleanu

Ai nevoie de ajutor?