Strada Locotenent Aviator Iuliu Tetrat nr 23, București 011912
Deschisă în anul 2020 lângă Piața Dorobanți. Beneficiază de o echipă medicală formată din 7 doctori, 9 specializări, 2 cabinete tratamente adulți, univers de copii pedodonție și radiologie proprie.
Strada Ștefan cel Mare 2, Giurgiu
Deschisă în 2021 este prima clinică multidisciplinară din județ. Dispune de 3 cabinete tratamente adulți, sală de chirurgie, univers copii pedodonție și radiologie proprie. Este deservită de o echipă medicală formată din 16 doctori și 9 specializări.
Strada Sergent Nuțu Ion 44, București
Clinica se deschide în Iunie 2023 în complexul Cotroceni One. Beneficiază de 2 cabinete pentru tratamente adulți care oferă o gamă completă de servicii stomatologice. Clinica este deservita de medici cu experienta și este dotată cu tehnologie de ultima generatie; Scanner Meddit, Microscop, Laser și cel mai performant computer tomograf Rayscan Alpha, din rețea.
Strada Argeșului 23, Oltenița
Deschisă în anul 2017 în centrul orașului, este prima clinică multidisciplinară din Oltenița. Beneficiază de 3 cabinete pentru tratamente adulți, univers copii pedodonție și radiologie proprie. Este deservită de o echipă  formată din 10 doctori și 9 specializări.
Ai nevoie de ajutor?