Str. Lt. Av. Iuliu Tetrat 23, București
Deschisă în anul 2020 lângă Piața Dorobanți. Beneficiază de o echipă medicală formată din 7 doctori, 9 specializări, 2 cabinete tratamente adulți, univers de copii pedodonție și radiologie proprie.
Strada Ștefan cel Mare 2, Giurgiu
Deschisă în 2021 este prima clinică multidisciplinară din județ. Dispune de 3 cabinete tratamente adulți, sală de chirurgie, univers copii pedodonție și radiologie proprie. Este deservită de o echipă medicală formată din 16 doctori și 9 specializări.
Strada Sergent Nuțu Ion 44, București
Deschisă în Iunie 2023 în complexul Cotroceni One. Beneficiază de 2 cabinete pentru adulți care oferă o gamă completă de servicii stomatologice. Este deservită de medici cu experiență și tehnologie de ultimă generație; Scanner, Microscop, Laser, și cel mai performant computer tomograf din rețea.
Strada Argeșului 23, Oltenița
Deschisă în anul 2017 în centrul orașului, este prima clinică multidisciplinară din Oltenița. Beneficiază de 3 cabinete pentru tratamente adulți, univers copii pedodonție și radiologie proprie. Este deservită de o echipă  formată din 10 doctori și 9 specializări.
Ai nevoie de ajutor?