Modalități de plată

La Clinicile Dentare Dr. Ardeleanu, ne-am angajat întotdeauna să ne adaptăm nevoilor pacienților noștri și să le oferim cele mai bune opțiuni de plată. Pe lângă metodele clasice de plată, cash și Visa/Mastercard, introducem și alte modalități de plată pentru a te sprijini. Știm cât de important este să nu amâni grija pentru sănătatea orală, așa că ne străduim să îți oferim cât mai multe opțiuni.

Acum, poți să plătești pentru serviciile noastre stomatologice inclusiv cu carduri cadou Sodexo, UpRomania și Edenred. Mai multă flexibilitate pentru tine înseamnă mai mult timp să te concentrezi pe ceea ce este cu adevărat important: zâmbetul tău.

Servicii de stomatologie cu achitate cu card cadou Sodexo. Puteți utiliza acum cardurile cadou Sodexo pentru a plăti pentru serviciile stomatologice la Clinicile Dentare Dr. Ardeleanu. Acestea reprezintă o modalitate flexibilă și convenabilă de a gestiona cheltuielile de sănătate orală.

Servicii de stomatologie cu achitate cu card cadou Up Romania. La Clinicile Dentare Dr. Ardeleanu, acceptăm acum și cardurile de beneficii emise de Up Romania. Acestea vă oferă posibilitatea de a folosi beneficiile dvs. pentru sănătatea orală.

Servicii de stomatologie cu achitate cu card cadou Edenred. Aduceți cardul dvs. Edenred la următoarea vizită la Clinicile Dentare Dr. Ardeleanu pentru a plăti pentru serviciile stomatologice. Această opțiune de plată este convenabilă și vă ajută să gestionați costurile pentru sănătatea orală.

Ai nevoie de ajutor?