Scanare intraorală 3D ambele arcade

Scanare intraorală 3D cu scannerul oral Medit i700

La Clinicile Dr. Ardeleanu, ne mândrim cu utilizarea tehnologiei avansate pentru a oferi pacienților noștri cea mai precisă și eficientă îngrijire stomatologică. Una dintre cele mai inovatoare metode pe care le folosim este scanarea intraorală 3D cu scannerul oral Medit i700.

Ce este scannerul Medit i700?

Medit i700 este unul dintre cele mai avansate scannere intraorale de pe piață, oferind imagini de înaltă rezoluție și precizie într-un timp foarte scurt. Este un dispozitiv compact, ușor și confortabil pentru pacient, transformând experiența tradițională de amprentare într-o procedură digitală rapidă și fără disconfort.
Cum funcționează procedura:
1. Pregătire: Pacientul este așezat confortabil pe scaunul stomatologic, iar medicul explică procesul de scanare.
2. Scanare: Cu ajutorul capului de scanare al Medit i700, medicul va parcurge toate zonele gurii pacientului. Scannerul captează mii de puncte de referință în fiecare secundă, creând astfel o imagine 3D detaliată a cavității orale.
3. Vizualizare: Odată scanarea finalizată, imaginea 3D este afișată pe ecran în timp real, permițând medicului și pacientului să vizualizeze și să discute despre rezultate.
4. Planificare și tratament: Această imagine digitală de înaltă precizie poate fi folosită imediat pentru planificarea tratamentului, designul restaurărilor, precum și alte aplicații stomatologice.

Beneficii:
– Rapiditate: Procesul de scanare durează doar câteva minute, economisind timpul pacientului.
– Precizie: Imaginile 3D oferă o perspectivă detaliată și precisă a cavității orale.
– Confort: Fără materiale de amprentare tradiționale care pot cauza disconfort sau gag reflex.
– Eficiență: Imaginile scanate pot fi trimise direct către laboratorul dentar pentru producerea de proteze, coroane sau alte restaurări.

Distribuie acest articol:

Ai nevoie de ajutor?