Igenizare profesională completă

Te bucuri de o campanie specială care cuprinde tratamente precum detartraj, periaj profesional, airflow și decontaminare cu laser. Descoperă o experiență de igienizare dentară completă PREMIUM cu LASER la Clinicile Dr. Ardeleanu din București. Asigură-ți un zâmbet sănătos și strălucitor programându-te acum!

Ofertă valabilă în perioada 01.06.2023 – 31.12.2023

Cât te costă?

PACHET PREMIUM PROFILAXIE COMPLETĂ CU LASER

DISCOUNT -50%

650 LEI

325 LEI

Descoperă experiența completă de igienizare dentară la Clinicile Dr. Ardeleanu din București. Beneficiezi de detartraj, periaj profesional, airflow și decontaminare cu laser. Rezervă acum pentru un zâmbet sănătos și strălucitor!

Cum beneficiez de reducere?

Prezintă voucherul de mai jos (primit individual sau pe email) în clinicile Cotroceni One sau Dorobanți pentru a beneficia de reducere.

Ce include?

1

DETARTRAJ

2

PERIAJ

PROFESIONAL

3

AIRFLOW

4

DECONTAMINARE

CU LASER

De ce să alegi Clinicile Dr. Ardeleanu pentru un implant dentar?

Excelență medicală

Prețuri accesibile

Fără durere

Rapiditate

Proximitate

Tehnici moderne

Igenizare profesională completă la doar

650 LEI

325 LEI

Campania se desfășoară în perioada 1 iunie 2023 – 31 decembrie 2023 și este supusă unor condiții specifice. Oferta este valabilă doar in clinicile Dorobanți și Cotroceni pentru achiziționarea tratamentului. Pentru a obține cele mai recente informații despre prețuri, vă încurajăm să contactați echipa noastră de asistență pacienți la 031 99 63.

PROGRAMARE PROFILAXIE COMPLETĂ

Ai nevoie de ajutor?