Dr. Antonia Gîlcă

Dr. Antonia Gîlcă a absolvit Facultatea de Medicină Dentară și a ales sa urmeze această vocație pentru a putea ajuta oamenii din jur să se bucure de un zâmbet sănătos.

Performanța și competitivitatea sunt rezultatul unui efort continuu de învãtare și practicã iar Conferințele internaționale sunt un bun prilej de a schimba opinii și bune practici cu experți din diverse zone ale lumii, acestea find în beneficiul pacienților care au nevoie de tratamente stomatologice, de aceea participă constant la cursuri și evenimente academice în țară și în strănătate, fiind mereu la curent cu cele mai noi tehnologii și abordări inovatoare în tratarea problemelor dentare.

Iubește provocările și se specializează în tratarea celor mai dificile cazuri. Se asigură că atmosfera din cabinet să fie extrem de prietenoasă, astfel încât să te poți simți cât mai confortabil în timpul consultațiilor.
Cu o abordare personalizată, reușeste să transforme vizita la stomatolog într-o experiență pozitivă și relaxantă pentru tine.
Este întotdeauna orientată spre pacienții noștri, asigurându-se că orice tratament este personalizat în funcție de nevoile fiecăruia.

Visul din copilărie, de a fi medic, a crescut frumos și a dat naștere, prin zâmbet, altor sute de speranțe: de a fi mai bun, mai sănătos, de a fi încrezãtor și de neoprit.

CURSURI:

“Protetica pe implanturi începători și avansați” LEARNING BY DOING Prof.Asoc. Dr. Bogdan Bâldea Dr.Alexandru Giurcă, Dr. Sebastian Fechete, Prof.Asoc. Dr. Bogdan Bâldea, Dr.
Marian Varvescu
Dimensiunea verticală de ocluzie (DVO) de la ”A” la ”Z” – Conf. Univ. Dr. Dan Patroi (București 2023)
Removable and Fixed prosthetics course byDr.PieroVenezia B.A.R.I–BoostingAdvanced Rehabilitation on Implants Technique MODUL 2 (Ploiești 2023);
Restaurările protetice pe implanturi: de la simplu la complex. Protocoale Convenționale și digitale, Dr. Lucian TomaCiocan, Prof. Assoc., PhD, DDS, DMD și Dr. Gabriel; Mușetescu (București 2022)
Straumann Pro Arch Masterclass – Rock – Solid Concept by Implantodent Dr. Dumitru Ovidiu, Dr. Varol Curt-Nazar, Dr. Chemal Olgun (Constanta 2022);
Structure: Curs preparații Dr. Alexandru Rugină (Deva 2022);
Rhein83 Academy BOLOGNA – TRADIȚIONAL TO DIGITAL IMPLANTOLOGY AND PROSTHODONTIC: INTEGRATED DENTISTRY SCIENTIFIC MEETING (Bologna 2022)
Removable and Fixed prosthetics course by Dr. Piero Venezia (2022); B.A.R.I – Boosting Advanced Rehabilitation on Implants Technique.! MODUL 1 (Ploiești 2022)
“Re-createAestheticsofAnteriors”by PauloMonteiro(Bucuresti2022); Metode de restaurare a punctului de contact (București 2021);

 

Stomatologie generală

Mai mulți medici

CEO & Owner, Medic stomatolog cu competență atestată în Implantologie și Estetică Dentară
Stomatologie generală / Protetică mobilă
Ortodonţie/ Ortopedie dento-facială
Ai nevoie de ajutor?