Oferim în zona Bucuresti doctori stomatologi lucrări de cea mai bună calitate. Cabinetele noastre sunt dotate cu aparatură de ultimă generație și personal calificat cu o experiență semnificativă.

doctori stomatologi în Bucuresti

Dr. Ardeleanu Dental Clinics – doctori stomatologi în Bucuresti, alegerea corectă

Dr. Ardeleanu Dental Clinics vă pune la dispoziție tratamente specializate oricărei vârste, la cele mai înalte standarde de siguranță și calitate.

Serviciile noastre includ:

Investim în permanență în aparatură inovatoare

Oferta doctori stomatologi în Bucurestiține cont de cele mai noi tehnici de tratament. Acest efort se regăsește în:

Punem un accent deosebit și pe amenajarea cabinetelor și a sălilor de așteptare, astfel încât dumneavoastră să vă simțiți cât mai confortabil și să fiți cât mai încrezători.

doctori stomatologi în Bucuresti

Câteva mărci de top folosite pentru Bucuresti doctori stomatologi

  1. Microscop dentar Leica. Atunci cand spui Leica, spui cel mai mare brand de optica. Iar atunci cand spui tratamente de scoatere a nervului, spui microscop perfomant si medic specialist-endodont. Combinatia aceasta o gasesti in fiecare clinica a noastra. Magnificatia, asociata cu o iluminara excelenta, ne-a marit rata de succes a tratamentelor considerabil. Cu ajutorul microscopului economisim timp. Ceea ce inainte se rezolva in 3-4 sedinte, acum se finalizeaza intr-o singura sedinta!
  2. Laserul Sirona Advancé. Laserul ajuta foarte mult medicul in practica zlnica. Pacientului in ofera confort. Tratamentele sunt fara durere, fara sangerare, vindecarea post operatorie este mult mai rapida.Are indicatii pentru o multime de tratamente stomatologice, precum gingivectomii, decontaminare microbiana in afectiunile de parodontoza, incizia si drenajul abceselor in special la copii, excizii de fibroame si papiloame. Ajuta in tratamentul aftelor bucale si al herpesului. Il folosim in tratamentul endodontic, dupa ce am extras nervul, pentru a reducere nivelul de microbi in canalele radiculare. Are indicatii si in implantologie, in descoperirea implantelor, in perimplantite.
  3. Radiologie panoramică 2D Kavo și Alpha Ray. Timpul este pretios pentru noi si pentru pacientii nostri. Pentru a spori confortul pacientilor, am investit in aparate de radiologie panoramica in interiorul fiecarei clinici. Trimiterea la un centru de radiologie extern prelungea durata de realizare a tratamentelor si ingreuna colaborarea medic- pacient.

Dotările noastre nu se opresc aici, v-am oferit doar câteva exemple.

Ambient potrivit pentru o stare de bine

Unituri dentare adulți

clinica ortodontie 35

Uniturile dentare sunt cele mai folosite aparate dintr-o clinica stomatologica. Pentru ca vrem sa va cream confort cat timp petreceti la noi, am investit doar in unituri noi si moderne.

Unituri dentare copii

clinica ortodontie 30

Epicentrul clinicilor noastre il reprezinta cabinetele de copii, gandite special pentru ei. Scaunele dentare pentru copii sunt atractia cabinetelor, facand copii sa perceapa cabinetul stomatologic ca un loc de joaca. Uita de frica si se intorc cu placere de fiecare data.

Pentru a beneficia de doctori stomatologiîn Bucuresti , programați o vizită

Pentru doctori stomatologi în Bucuresti, programați cât mai repede o vizită la cabinetul cel mai apropiat de locația Dvs.. Puteți astfel beneficia de toate avantajele oferite de Dr. Ardeleanu Dental Clinics.

Ne puteți contacta folosind și pagina de contact.